islami rüya tabirleri

11 Eki

ÖDEMEK
Rüyasinda ödeme yapmak, hayati boyunca para sikintisi çekilecegine yorumlanir.

ÖDÜNÇ
Bir seyi ödünç vermek, bir yoksula yardima isaret eder. Ödünç, tövbeye isaret eder. Yoksul kisiler için zenginlige yorumlanir. Ödünç para istedigini görmek hastalik veya siddete yorumlanir.

ÖFKE
Birine öfke hissetmek yakin zamanda gelecek bir sikintinin basariyla atlatacagini belirtir. Baska insanlarin öfkelendigini görmek , yasaminizda dertli günler demektir.

ÖGRENCI
Rüyada ögrenci, mutluluk isareti olarak yorumlanir.

ÖGRETMEN
Ögretmen rüya tabirleri gören kisi çevresindeki arkadas sandigi kisilere dikkat etmesi gerekir. Rüya tabirleri ögretmen oldugunu veya ögretmenlik yaptigini görmek bir sorumlulugu almak ve bunun sonunda basarili olarak insanlari yönetecek konuma gelmek demektir.

http://islamiruyatabiri.net

ÖKSÜRMEK
Rüyada öksürmek, insanlari baskalarina sikayet edeceksiniz demektir. Öksürürken islami rüya tabirleri çikarmak dertlerinizden kurtulacaginiza isarettir. Kuru kuru öksürmek içinizde sikinti olduguna yorumlanir. Kronik öksürdügünü görmek basinizin sikintidan kurtulmayacagina isarettir.

ÖKSE OTU
Bazi yeni insanlarla tanisacaginizi, yeni arkadaslar edineceginizi isaret eder.

ÖKSÜZ
Rüyada öksüz görmek is kurarak issizlere is imkani saglayacaginizi isaret eder. Sürekli maddi rahatlik içinde yasayacaginiza yorumlanir. Bir yetimhaneyi ziyaret etmek, iyi arkadaslarinizdan çok güzel haberler alacaginiza
yorumlanir.

ÖKÜZ
Öküz görmek, paranizin ve malinizin artmasina, rahata ermeye yorumlanir. Bulundugunuz bir toplulukta lider konuma geçeceksiniz demektir. Öküz almak büyük bir iyilik yapacaginizi isaret eder. Öküz satmak islerinizin kötüye gidecegini isaret eder. Öküzün sizi kovaladigini görürseniz bu sizi is yasaminda dertli günler bekledigine yorulur.

ÖLDÜRMEK
Bir kimseyi öldürdügünü görmek, onunla iyi arkadas olunacagini gösterir.

ÖLÜM
Rüyada ölü görmek hayra yorulur. Ölmüs insanlarin rüya aleminde söyledikleri dogru olarak çikar. Insanin kendisini ya da baskasini rüyada ölmüs görürse, onun ahlakinin bozulmasina yorumlanir. Ölünün güldügünü görmek vicdaninizin rahat olacagini isaret eder.

ÖNLÜK
Rüyada önlük giymis olmak , yakinda yeni elbiseler alacaginiza yorumlanir. Rüyada bir önlügü yamamak, yeni bir ask macerasi yasamak demektir.

ÖPMEK
Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçeklestireceksiniz demektir. Karsi cinsten birisiyle öpüsmek ask yasamak demektir. Sevgilisini öpen kisi sevgilisinden haber alir. Rüyada tanimadigi kadini öpmek hemen verilen kararla evlenmek demektir. Degerli bir tasi öpen kisi maddi seylere asiri önem veriyor demektir.

ÖRDEK
Rüyada uçan ya da gölde yüzen bir ördek görmek, huzur içinde hayatinizi sürdüreceginize, hayatinizdan memnun oldugunuza yorumlanir. Rüyada ördek temiz, hayirli kismet anlamina gelir. Ördek yakaladigini görmek elinize toplu para geçecek demektir.

ÖRGÜ
Güzel ve mutlu bir hayat süreceksiniz demektir. Çok güzel bir aile sahibi olacaginiza isaret eder. Rüya gören eger bekarsa, çok yakinda evlenecek demektir.

ÖRGÜ ÖRMEK
Rüyada örgü örmek veya birisini örerken görmek, gelecegi parlak bir arkadasliga yorumlanir.

ÖRS
Ilerde çok zengin olacaginiza isaret eder.

ÖRTÜ
islami rüya tabirleri da örtü görmek, gizli ve sonu kötüye varabilecek bir komplonun hazirlandigina yorumlanir. Rüyada örtü gizlenen saklanan seylerin gizli kalmayacagina isaret eder.

ÖRÜMCEK
Rüyada örümcek görmek,mutlu olacaginiz bir haber almak demektir. Örümcegin evde dolastigini görmek kimse parasiz kalmak anlamindadir. Aginin içindeki örümcek, yuvadaki huzursuzluktur.

ÖRÜMCEK AGI
Islerinizin bir süre bozulacagina ama sonra tekrar düzelecegine isaret eder. Kadinlar için yakinlariyla arasinin açilmasina; yasli kadinlar için para derdine yorumlanir.

Bir vitrinin önünden geçmek, yanlis davranislarinizdan dolayi komik duruma düseceginizi ve utanacaginizi isaret eder.

ÖZÜR
Rüyada özür dilemek, yakininizdan yardim alacaginiza isaret eder

Yorum bırakın